forum

Система самообслуговування
www.peoplenet.ua
Chat

* за тарифом Вашого оператора зв’язку
** безкоштовно з мобільних телефонів та модемів PEOPLEnet

Інформування абонентів

5 серпня 2015 р.

Шановні абоненти! Ми дуже вдячні Вам, що Ви обрали Приватне акціонерне товариство «Телесистеми України» (ТМ PEOPLEnet) постачальником телекомунікаційних послуг рухомого мобільного зв’язку.

Доводимо до Вашого відома, що у зв’язку з оптимізацією мережі рухомого (мобільного) зв’язку ПрАТ «Телесистеми України», з 01 вересня 2015 року змінюється зона покриття. З новою мапою покриття Ви можете ознайомитись за посиланням: http://www.people.net.ua/covering/big_01_09_2015/ або у точках продажу.

Інші телекомунікаційні послуги, зокрема - надання фіксованого широкосмугового доступу до мережі Інтернет, побудова гібридних мереж (за технологією ePMP) та надання широкосмугового доступу до мережі Інтернет з використанням радіодоступу, будуть надаватись без змін в усіх регіонах України за наявності технічної можливості.

За додатковою інформацією Ви можете звернутися до Центру інформаційної підтримки PEOPLEnet за телефонами: 999 (безкоштовно з мобільних номерів PEOPLEnet) або 044 506 0 506